Ποιοι Είμαστε

Who we are

Painting and Cleaning Excellence for the Seas

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο βαφής και καθαρισμού σκαφών από το έτος 2017. Τέσσερις φίλοι, με καταγωγή από τον ορεινό Εχίνο της Ξάνθης, έχοντας εμπειρία χρόνων στον τομέα αυτό, αποφάσισαν να υλοποιήσουν το όνειρό τους και δημιουργώντας τη δική τους επιχείρηση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όλο τον κόσμο, ξεκινώντας από την γειτονική Ευρώπη.
Είμαστε μια ομάδα έμπειρων ανθρώπων στη ναυτιλιακή βιομηχανία, με πολυετή εμπειρία στη βαφή, τη συντήρηση και τον καθαρισμό σκαφών αναψυχής.
Η εταιρεία μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της επαγγελματικής βαφής σκαφών αναψυχής, του σχολαστικού καθαρισμού, της λεπτομέρειας και της συντήρησης, όλα σχεδιασμένα για να διατηρούν το σκάφος σας σε άψογη κατάσταση.
Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την παροχή κορυφαίας τεχνικής σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, διασφαλίζοντας ότι το σκάφος σας θα λάβει την καλύτερη δυνατή μεταχείριση και προσοχή στη λεπτομέρεια.
Στον πυρήνα μας, δίνουμε προτεραιότητα στην ικανοποίηση του πελάτη. Η ομάδα μας δεσμεύεται να κατανοήσει τις συγκεκριμένες ανάγκες σας και να παρέχει εξατομικευμένες λύσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και ευχάριστη εμπειρία για τους ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής.
Η Acropolis Yacht Painters ειδικεύεται στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών καθαρισμού και βαφής σκαφών αναψυχής, διασφαλίζοντας ότι το σκάφος σας θα λάβει το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας και αισθητικής.
0 +
Χρόνια εμπειρία
0
Εργαζόμενοι
0
Projects
0
Sea Routes